Få en carport der passer til huset

Lad din nye carport matche huset i stil og form

Få en carport der passer til huset

Lad dig inspirere

Se vores tidligere arbejde her

Carport tilpasset dine behov

Mulighederne med carporte er mange. I reglen er en carport en helt eller delvis åben overdækning af bilen. Ofte ser man carporte som fritstående, men de kan også sagtens være kombineret med et udhus til eks. opbevaring af cykler, brænde eller haveredskaber.

Du kan stort set få din carport lige som du ønsker den, til en enkelt eller to biler, med tilknyttet opbevaringsrum eller blot en simpel udgave bestående af stolper og tag. Om den skal være med eller uden skur, er naturligvis helt op til dig.

Lad os bygge din nye carport

Uanset hvad dine ønsker til din nye carport måtte være, kan vi hjælpe dig. Vores erfaring spænder bredt, og i dialogen om din nye carport har vi helt sikkert et indspark der kan give dig en carport der opfylder alle dine ønsker og behov.

Før vi giver et tilbud på din opgave, kommer vi personligt ud og besigtiger opgaven.
På denne måde er vi sikre på at give et tilbud vi er helt sikre på at kunne overholde. Derudover kan vi allerede her få startet en god dialog, så vi er helt sikre på at vi rammer rigtigt ift. dine drømme for din nye carport.

Carport med skur

Trænger I til ekstra opbevaringsplads, hvor I frit kan gå til værks med hobbyer og egne håndværksprojekter? Så bygger vi gerne carport med skur i en matchende stil.

Vi sikrer et flot resultat, hvor både skur og carport. Vi tilbyder eksklusivt dansk design udført af kyndige tømrere og snedkere efter netop dine behov. Hvad enten der skal være plads til 2 biler, campingvogn eller andet, skal du ikke tøve med at hive fat i os. Få en flot carport/redskabsrum hos os.

Carport i træ

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for en snak om dit carport projekt. Vi kan hjælpe dig uanset om du er helt klar med tegninger af din nye carport, eller det endnu blot er en idé.

Det er vores fornemmeste opgave at forvandle dine drømme til virkelighed, og vi glæder os til at komme igang!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

3 grunde til at vælge os til dit byggeprojekt

Hvorfor skal du vælge os?

Vi er hos Bach Snedker- & Tømrerfirma drevet af vores ambitioner. Vi stræber efter at levere Kvalitet, Grundighed og Tryghed for alle vores kunder. Du bliver altid mødt af en imødekommende og engageret samarbejdspartner, der har dine behov i centrum.

  • Kvalitet først og fremmest

    Kvalitet er vigtigt for os, og derfor vægter vi godt håndværk.

  • Vi holder hvad vi lover

    En aftale er en aftale.

  • Professionel rådgivning

    Vi rådgiver dig i processen, så du ikke føler at du sidder med hele projektet selv.

Skal vi tage en snak om din nye carport?