Tømrerfirma med ambitioner

Hos Bach Snedker- og Tømrerfirma vil vi skille os positivt ud fra mængden. Det gør vi ved at sørge for at levere kvalitetshåndværk ved hver eneste opgave, og aldrig forlade en opgave før vi er 100% sikre på at den er korrekt udført, og at du som kunde er tilfreds. Det er vores ambition kun at have tilfredse kunder, og vi gør os umage for at opnå netop dette.

Vi vil være en pålidelig samarbejdspartner, du kan stole på

Det betyder meget for os at kunne se alle vores kunder i øjnene. Vores faglige stolthed kommer dig som kunde til gode, da vi altid sikrer os at vores håndværk er ordentligt udført. 

Som kunde hos os kan du altid regne med 

  • At vi dukker op til tiden
  • At vi svarer på dine spørgsmål, både over mail og telefon
  • At vi overholder alle vores aftaler

Før du modtager et tilbud fra os, tager vi altid selv ud og besigtiger opgaven. Ofte ser vi her  flere forskellige alternativer for udførelse, og sørger altid for at informere dig om alle muligheder for din opgave. 

Vi tager alle typer opgaver indenfor både tømrer- og snedkerfaget, og kan derfor tage både specialopgaverne der kræver øje for detaljen, og de store tømreropgaver som eksempelvis tilbygninger og ombygninger.

Vores anmeldelser

facebook anmeldelse

Fremragende ekspertise inden for arbejde med træ. Medarbejdere er pålidelige, ærlige og fremfor alt dygtige samt holder humøret højt.

Andreas Bubbs Møller

facebook anmeldelse
Thomas Bækgaard

facebook anmeldelse
Magnus Dahlgaard Christensen

facebook anmeldelse

Høflig betjening, til tiden, til prisen. 5/5.

Per Hornbech

Call Now Button