Arkitekttegnet udestue

Vi har hos denne kunde opført en arkitekttegnet udestue samt en 100 kvm Jatoba træterrasse. Det er altid en udfordring at skulle bygge til på et hus, men vi mener helt bestemt at denne udestue harmonerer exceptionelt godt til huset. Udestuen er fuldt isoleret og ligeledes er foldedøren i en høj energiklasse, hvilket gør det muligt at anvende udestuen hele året rundt.

Træterrasse i Vedbæk

Kunden ønskede sig en ny terrasse, da den gamle var sunket.
Opgaven tog sammenlagt 3 uger fra nedrivning af eksisterende terrasse til den nye terrasse stod færdig.
Selve terrassens konstruktion er sat på punktfundamenter som skulle støbes ekstra dybt for at få fast jordbund. Terrassen er bygget af Jatoba terrassebrædder. Brædderne blev lagt i indrammede felter for at bryde den store overflade på terrassen, og samtidig for at undgå endestød. Vi Leverede projekttegninger og tilbud til kunden inden opstart.

Træterrasse i Holte

Kunden ønskede sig en større terrasse med udgang fra husets stue og nedgang til haven via trappe. Der skulle samtidig opføres et rækværk langs terrassens kanter. Opgaven tog sammenlagt 3 uger, og terrassen er bygget af Ipe terrassebrædder. Underkonstruktionen er bygget på stolper der står monteret i stolpesko for at undgå råd i træværket.
Kunden leverede selv skitser og ideer til projektet.

Tagrenovering i Køge

Andre billeder

Vores anmeldelser

facebook anmeldelse

Fremragende ekspertise inden for arbejde med træ. Medarbejdere er pålidelige, ærlige og fremfor alt dygtige samt holder humøret højt.

Andreas Bubbs Møller

facebook anmeldelse
Thomas Bækgaard

facebook anmeldelse
Magnus Dahlgaard Christensen

facebook anmeldelse

Høflig betjening, til tiden, til prisen. 5/5.

Per Hornbech

Få et gennemarbejdet tilbud

Kontakt os og lad os starte den gode dialog allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig!

Call Now Button