Specialløsninger

Boliger med skrå vægge og skæve vinkler er tit et dårligt match med de standardløsninger du finder i diverse bolighuse. Når vi siger at alt kan lade sig gøre, så mener vi det. 

Med en snedkeruddannelse i bagagen, er vi uddannede i at udføre specialløsninger, og vi er endnu ikke stødt på en udfordring vi ikke havde adskillige løsningsforslag til. Det betyder noget for os at løse opgaver der udfordrer vores kreativitet, og vi kommer gerne med adskillige forslag til både form og funktion af specialløsningerne, så du har noget at vælge imellem.

I mange hjem er pladsen sparsom, og det har stor værdi for både boligen og beboerne at få bygget løsninger specielt til det enkelte rum, uden at gå på kompromis med kvadratmeter. 

Vi har hjulpet kunder med blandt andet:

  • Specialbyggede tøjskabe til rum med skråvægge.
  • Multifunktionelle, væghængte slagbænke.
  • Indbyggede skohylder.
  • Opsætning og tilretning af køkkener.
  • Udformning og opsætning af radiatorskjulere.
  • Tilpasning af spiseborde.
  • Specialbyggede hemse.
  • Og meget mere..

Professionel hjælp og sparring

Vi hjælper dig, uanset hvor langt i processen du er. Mangler du idéer til hvordan du bedst muligt får opbevaret dine ejendele, uden at det optager for meget gulvplads, eller har du blot behov for at indretningen skiller sig ud, kommer vi gerne ud og brainstormer sammen med dig. 

Vi sørger for hele projektet fra A-Z. Lige fra idéen til tegninger, henover valg af materialer, bygning af møblet eller løsningen, til den endelige finish hvadenten dette er oliering, lakering eller maling på et professionelt sprøjteværksted.

Vores anmeldelser

facebook anmeldelse

Fremragende ekspertise inden for arbejde med træ. Medarbejdere er pålidelige, ærlige og fremfor alt dygtige samt holder humøret højt.

Andreas Bubbs Møller

facebook anmeldelse
Thomas Bækgaard

facebook anmeldelse
Magnus Dahlgaard Christensen

facebook anmeldelse

Høflig betjening, til tiden, til prisen. 5/5.

Per Hornbech

Få et tilbud på din specialløsning i dag

Når vi laver din specialløsning, er du sikker på at få håndværk i topkvalitet, og en løsning hvor der er fokus på både funktionalitet og finish. Det betyder noget for os at levere et stykke kvalitetsarbejde, og  du kan være sikker på at vi ikke springer over hvor gærdet er lavest. Vi lever af glade kunder, og leverer udelukkende løsninger vi er stolte af. 

Kontakt os for en snak om din næste specialløsning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Call Now Button