Vi klarer alle former for udendørs tømrerarbejde

Lad os give udendørsarealerne en overhaling, og få skabt et miljø du kan slappe af i.

Hvad enten du skal have nyt hegn, tilbygning, træterrasse, udestue eller andet, kan vi helt sikkert være behjælpelige. Endvidere udfører vi også alt til haven såsom haveborde, pergola og meget mere. Hos BACH Snedker- & Tømrerfirma er vi godt klædt på til enhver tømreropgave. Vores team består udelukkende af dygtige og ambitiøse medarbejdere der stræber for at give god service. Med stor faglig stolthed gør vi altid en ekstra indsats for at levere et resultat, vi selv kan stå bag.

Mange års erfaring

Med mere end 7 års erfaring i bagagen, kan vi forsikre dig om, at arbejdet bliver udført af kompetente håndværkere. Med BACH Snedker- & Tømrerfirma som din samarbejdspartner kan du altid forvente et gennemarbejdet resultat, hvor der er gjort noget ud af selv de mindste detaljer. Vi har prøvet kræfter med en lang række opgaver bl.a:

Kundetilfredshed er altid i fokus, når vi skal udføre udendørs tømrerarbejde. Hvad enten det er til erhverv, private, boligforeninger eller andet sørger vi for at tilpasse projektet ud fra dine behov og ønsker. Ingen løsninger er ens, og derfor sørger vi altid for at levere et unikt stykke håndværk der matcher din situation.

Med stor viden indenfor faget har vi nøje udvalgt markedets bedste materialer og udstyr, så vi kan levere holdbare løsninger af høj kvalitet.
Derfor kan du hos os vælge mellem et bredt udvalg af trætyper og materialer. Der findes stort set ikke det ønske vi ikke kan imødekomme når det kommet til udendørs tømrerarbejde.

Call Now Button