Udendørs tømrerarbejde

Skal dine udendørsarealer have nyt liv?

Udendørs tømrerarbejde

Lad dig inspirere

Se vores tidligere arbejde her

Vi klarer alle former for udendørs tømrerarbejde

Lad os give udendørsarealerne en overhaling, og få skabt et miljø du kan slappe af i.

Hvad enten du skal have nyt hegn, tilbygning, træterrasse, udestue eller andet, kan vi helt sikkert være behjælpelige. Endvidere udfører vi også alt til haven såsom haveborde, pergola og meget mere. Hos BACH Snedker- & Tømrerfirma er vi godt klædt på til enhver tømreropgave. Vores team består udelukkende af dygtige og ambitiøse medarbejdere der stræber for at give god service. Med stor faglig stolthed gør vi altid en ekstra indsats for at levere et resultat, vi selv kan stå bag.

Mange års erfaring

Med mere end 7 års erfaring i bagagen, kan vi forsikre dig om, at arbejdet bliver udført af kompetente håndværkere. Med BACH Snedker- & Tømrerfirma som din samarbejdspartner kan du altid forvente et gennemarbejdet resultat, hvor der er gjort noget ud af selv de mindste detaljer. Vi har prøvet kræfter med en lang række opgaver bl.a:

Få et skræddersyet tilbud

Er du i tvivl om vi kan hjælpe med dit projekt? Du er altid velkommen til at kontakte os med en kort beskrivelse af din opgave. Vi hjælper med langt det meste. Fang os på telefon 60 48 10 98, send en e-mail til bachsnedker@gmail.com eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

3 grunde til at vælge os til dit byggeprojekt

Hvorfor skal du vælge os?

Vi er hos Bach Snedker- & Tømrerfirma drevet af vores ambitioner. Vi stræber efter at levere Kvalitet, Grundighed og Tryghed for alle vores kunder. Du bliver altid mødt af en imødekommende og engageret samarbejdspartner, der har dine behov i centrum.

  • Kvalitet først og fremmest

    Kvalitet er vigtigt for os, og derfor vægter vi godt håndværk.

  • Vi holder hvad vi lover

    En aftale er en aftale.

  • Professionel rådgivning

    Vi rådgiver dig i processen, så du ikke føler at du sidder med hele projektet selv.