Ikke som de andre tømrerfirmaer

Hos BACH Snedker- & Tømrerfirma gør vi det ikke helt som andre tømrere i branchen. Vi lægger stor vægt på at se dit projekt fra en anden vinkel, så du får gennemførte og funktionelle løsninger fra kælder til kvist. Hvis du er i tvivl om detaljerne ved dit byggeprojekt, byder vi ind med erfaring og professionel rådgivning. Vores tømrere ytrer deres mening, når det kan komme dig og dit projekt til gode. Det kan både være fordi du kan få en mere funktionel løsning, men også fordi der kan være penge at spare, ved at vælge den helt rigtige løsning.

Vores anmeldelser

facebook anmeldelse

Fremragende ekspertise inden for arbejde med træ. Medarbejdere er pålidelige, ærlige og fremfor alt dygtige samt holder humøret højt.

Andreas Bubbs Møller

facebook anmeldelse
Thomas Bækgaard

facebook anmeldelse
Magnus Dahlgaard Christensen

facebook anmeldelse

Høflig betjening, til tiden, til prisen. 5/5.

Per Hornbech

Få et tilbud på din specialløsning i dag

Når vi laver din specialløsning, er du sikker på at få håndværk i topkvalitet, og en løsning hvor der er fokus på både funktionalitet og finish. Det betyder noget for os at levere et stykke kvalitetsarbejde, og  du kan være sikker på at vi ikke springer over hvor gærdet er lavest. Vi lever af glade kunder, og leverer udelukkende løsninger vi er stolte af. 

Kontakt os for en snak om din næste specialløsning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Call Now Button