Tagterrasse tilpasset dine behov

Nyd udsigten fra toppen med en lækker ny tagterrasse i træ. Hos BACH Snedker- & Tømrerfirma tilbyder vi opførelse af tagterrasser med fokus på kvalitet og æstetik. For os er det vigtigt, at kunden bliver tilfreds med resultatet, hvorfor vi altid planlægger nøje med udgangspunkt i dine behov og ønsker. Uanset om du skal bruge hjælp som boligforening, virksomhed, privat eller andet står vi gerne til rådighed. Kontakt os for et gratis tilbud.

Udnyt den ekstra plads

Som professionel snedker klarer vi alt inden for tagterrasser. Driver du eksempelvis et hotel og har brug for en flot lounge, hjælper vi gerne med opførelsen af tagterrassen. Desuden kan vi også klare at bygge loungestole, borde, bar eller andet i forbindelse med projektet.

Med en tagterrasse får du flere m2 du kan bruge til eks. at afholde fredagsbar, fester eller andre arrangementer – og ovenikøbet med en nydelig udsigt.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe med dit projekt, kan du altid tage fat i os. For os er ingen opgave for stor eller for lille.

Vi lægger stor vægt på at udføre løsninger der holder på lang sigt. Derfor sørger vi altid for at dobbelttjekke vores håndværk for at sikre, at alt er i orden. Vores dygtige team går op i at levere et flot stykke arbejde hos hver eneste kunde. Med barren sat højt går vi altid efter at blive endnu bedre til vores fag. Ligeledes holder vi os opdateret på branchens nyeste metoder og udstyr, for at give dig den bedste service.

Call Now Button